Jag heter Elisabet ( Erzsébet) Boros, specialist sjukgymnast med 30 års erfarenhet i yrket inom svensk och ungersk hälso-och sjukvård.

Jag är även utbildad `` Fit-ball`` tränare.

Jag gjorde min sjukgymnast utbildning i Budapest ( massage och elektroterapi utbildning ingår). Jag utbildar mig vidare kontinuerligt för att bredda mina kunskaper och kunna ge de bästa och moderna behandlingar till mina patienter. Jag tänker och behandlar enligt holistiskt (helhets) perspektiv. Jag brinner för mitt yrke och jag är väldigt engagerad i mina patienter. Besök hos mig grundas på personlig och nära kontakt samt tilltro mellan dig och mig. Mitt styrka som utmärker mig är bred kunskap, omtänksamhet, kreativitet och flexibilitet.


Mina extra utbildningar:

- Ortoped manuell terapi, Mulligan manuell terapi
- Mc Kenzie metod (Mekanisk diagnos och terapi med god effekt framförallt vid rygg och nackproblem)
- Medicisk laser terapi
- Triggerpunkt terapi
- 3D Scolios terapi /Schroth (Korrigering i 3 dimensioner som påverkar rotation)
- Massage (klassisk svensk, avslappnings, triggerpunkt)
- Elektroterapi (Ultraljud, TENS, muskelstimulering)
- Träning och behandling för gravida
- Kinesiotejpning
- Fit-ball träning (Kardio- och styrketräning, bålstabiliserings träning med stor boll för vuxna och barn)
- Kognitiv Rehabiliterings Terapi
- Rehabilitering av idrottsskador


Jag har skaffat min erfarenhet :

     - i slutenvård (Ortopedi, Traumatologi, Rehabilitering)
     - i primärvård (Rehabkliniken Ellenbogen Malmö: teamledare och behandlare för MMS, smärtrehabilitering)
     - i hemsjukvård ( Malmö Stad )


Bra att veta för att känna dig TRYGG hos mig:

Jag är

- Sjukgymnast i Ungern sedan 1991, Svensk legitimation som sjukgymnast 2009
- Anmält som vårdgivare till Inspektion för Vård och Omsorg (IVO), enligt patientsäkerhetslagen
- Registrerad hos Skatteverket
- Försäkrad hos Gjensidige
- Medlem i fackförbundet för sjukgymnastik/fysioterapi: Fysioterapeurerna


- Recessioner:

"Hej! Jag har gått på smärtrehabilitering i ca 8 år då jag fick mycket värk i musklerna efter en operation! Jag var sjukskriven i flera omgångar under tiden och ingeting hjälpte men när jag fick träffa Elisabeth på Ellenbogen år 2017 så allting har blivit mycket bättre! Elisabeth lyssnade verkligen på mina problem o hon använde ultraljud och TENS behandling som visade positiv effekt på mina värk! Sen dess har jag inte varit sjukskriven på grund av värk o det har nu gått ca 2 år! Jag kommer definitivt besöka Elisabeth om jag får tillbaka mina problem o kan varmt rekommendera henne till alla som behöver hjälp! Förutom ett proffessional bemötande är Elisabeth mycket hjälpsam , trevlig o känns tryggt att gå till henne! "

Maria H. Malmö

”Jag har haft stora problem med en ledkapselinflammation i axeln, hade mycket begränsad rörlighet i armen, min sjukgymnast på VC ansåg att hennes insats inte var tillräcklig utan föreslog massage istället, då hittade jag Elisabeth som med en kombination av avancerad massage och sjukgymnastik har gjort mig helt besvärsfri efter endast 1 månads behandling. ”

Bo A. Höllviken

”Jag har gått hos Elisabet 2016 med värk i hela kroppen men framför allt i mina fötter! Elisabet har utomordentligt bra hand om sina patienter! Fick inte bara en fin bemötande men också en mycket kunnigt sjukgymnast! Hon såg till att all övning skulle göras med mycket engagemang! Varmt rekommenderar henne! ”

Emilia J. Malmö

„Kan varmt rekommendera Elisabet eftere den behandling jag fick i ben och fötter. Massage , ultraljud , manuell terapi och teipning gjordes på ett proffsigt sätt.Idag kan jag åter ta mina långa sköna promenader igen utan att känna smärta. Tack Elisabet!”

Eva H. Trelleborg

„Besöket hos Elisabet är det bästa jag gjort efter att ha provat så många sjukgymnaster.Ingen smärta längre efter bra behandlingar, goda råd och övningar, mår jag så mycket bättre”

Åse H. Malmö

"Jag drabbades av foglossning under min graviditet och efter förlossningen fick jag efterföljande problem med mitt bäcken vilket gjorde att jag hade svårt att gå pga smärtan. Hos Elisabet fick jag en personligt anpassad behandling utifrån mina förutsättningar och var redan efter några veckor smärtfri. Jag kan varmt rekommendera henne!"

Rebecca H. Malmö